torstai 31. lokakuuta 2013

Oonako raviponi?

Moi! Olin eilen ridaamassa Oonalla, ja hyppäsin pieniä oksereita, 30cm, 50cm. Hyppäsi ihan hyvin, ja oli kyllä kivaa. Lopuksi käyittn Mirkan ja Napin kanssa maastossa.

Hain Oonan tarhasta, ja otettiin rakennekuvat!

Oona alkoi hymyilemään kesken kuvien, kun pää piti olla ylhäällä!
Kun kuvat oli napsittu, laitoin Oonalle satulan, johon vaihdoin huovan. Sitten suitset päähän ja kentälle. Kävelin ja tein voltteja. Oona oli aika laiskanpuoleinen, ja jäykkä. Ei ihme, en ole ratsastanut pitkään aikaan. Tein B:ssä, A:ssa, E:ssä ja C:ssä pysähdyksen.

 Kun alettiin ravaamaan, Oona ei totellut pohkeita, mutta kyllä se sitten kun vähän raippaa sai napautella, niin kyllä se sitten liikkui! Alotettiin puomeilla. Puomit meni ihan hyvin, vaikka vähän kompastelikin. Sitten kävelin pienin hetken, kun Oona hiukan hengästyi.

Sitten otettiin laukkaa keskiympyrällä. Oona laukkasi hyvin vasempaan kierrokseen. Toiseen suuntaan Oona taas ei laukannut ollenkaan. Sehän on Oonalle vaikeampi suunta, se oikea kierros. Saatiin kuitenkin pieni laukkapätkä, joka sitten riitti.
Sitten alettiin hypätä pieentä okseria. Voi jumpe, mikä hyppy! Oonako raviponi? Oona on pikemminkin jänis. Tai joku estehevonen! Raviponista ei tietoakaan! Eli Oona hyppäsi paremmin kuin osasin kuvitella. Oonahan siis ei hyppää, kuin ehkä 1 krt/kk. Jos irtokypytyksiä ei lasketa.
Sitten hyppäsin yhden 50cm okserin, ja alas tulin! Muahhah! Nyt en kerkeä kirjoittaa postausta loppuun, joten seuraava tulee lähiaikoina, anteeksi!

1 kommentti:

  1. Kiva postaus. Kerrankin tämmönen pitempi. Au, sattuks toi tippuminen? Näyttä aika pahalta! Mut hyvin meni

    VastaaPoista