keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Kun ei keksi

Moikka!
Nyt en ole kirjoittanut blogiin, sillä olen ollut ratsastusleirillä, sekä Säkärin leirillä. Leirivideo onkin jo YouTubessa, linkki alhaalla. Nyt, kun lupasin jatkaa blogaamista, voisin tehdä jonkun lukijoien (ja muidenkin :)) toivoman erikoispostauksen (kysmypostauksen,Mydayn,videopostauksen yms..). Toivokaa rohkeasti kommentilla. Me lähdmme iskän,äitin ja Petran kanssa laivalla sunnuntaina. Erikoispostaus tulee sittenkuin tulee ;)

sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Postauksiako???

Kaikki varmaankin jo huomasi, että en ole postannut piiiitkään aikaan. Syy on se, että aioin lopettaa bloggaamisen. Pari kaveriani ehdotti, että jatkaisin bloggaamista. No, voin jatkaa tätä aktiivisemmin, jos näkisin vähänkään eloa blogissani muuta kuin omat tekstini.


Olin eilen ratsastamassa Oonalla, ja samlla Merikan kanssa käytiin uittamassa poneja. Merika räpsi pari kuvaa, ja minäkin otin pari, joten katsokaa ja nauttikaa...


Asento on....

Ruokaa, namii
Elän unelmaa.. Vapaana syömässä ♥
Tääl ei oo syötävää



Olin tänään katsomassa ystäväni Even, Mimmin ja parin muun valmennusta. En saanut paljoa kuvia, sillä maneesi on hirveän huono paikka kuvata. Sain joitain, nekin ihan surkeita, epätarkkoja tai/ja heilahtaneita. Tässä nyt kolme onnistuneinta kuvaa, videota en jaksa väsätä joten tyytykää näihin :)


Monako 'Mortti'
Pronkenbergs G. Vulkano 'Ville'
MERIPOMMI xD



Muistakaahan sitten kommentoida, jos ei eloa tule, loppuu oikeasti tämä bloggaaminen...