perjantai 30. elokuuta 2013

Uusia tapahtumia

Moi! Eilen Aino oli meillä, ja kun tehtiin elokuvaa, potkasin varpaan iha täysii meien roskiksee. Sinänsä aika kiva, toisinaan ei. Varvas on vieläki kipee. Eilen äiti sano että siinä voi olla hiusmurtuma, mutta se ei enään ole mahdollista. Pystyn liikuttamaan varvasta ( kyllä sekin tuntuu), mutta kävelen varpaat ylhäällä. Kipeä on vieläkin.
Menen kohta katsomaan Minean tehotuntia, Minea menee Moonalla. 

torstai 29. elokuuta 2013

Tippumisia ja kipeitä selkiä

Eli olin eilen Evellä ja kuvasin niitten tuntii. Maisa tippui Vililtä 2x ja Anna Roosalta 1x. Kuvasin ne. Tässä Even videopostaus:


maanantai 26. elokuuta 2013

Video

Uus vidi, läpällä.

sunnuntai 25. elokuuta 2013

Pikapostaus

Moi. Haluutteko  te jonkun videopostauksen tai tallin eaittely tai muuta vastaavaa. Kertokaa vaan. Viiden lukijan tultua teen jonn ylläriposstauksen. Joten lukijoita pukkaan. Tai jos te taas haluutte MyDayn niin sitten teen sen.  Mutta  nyt mitä haluutte että teen kommenttii.

No taasko?

Kiva,taas kaikki lukijat on poistuneet ja kommentteja ei ole tullut vähään aikaan. Selailkaapas vähän blogiani ja katsokaa löydättekö mitääb kiinnostavaa. Jos ei taaskaan tule eloa ( kommentteja yms.) niin lopetan. Aluksi joitakin kiinnosti mutta nyt se loppui. Eli kommentteja pukkaan ja viestiä jatkanko. Viimeisen kerran kysyn tätä, vielä kerrankin niin blogi on poissa. Ja kertokaa toki, jos löydätte paranneltavaa. Teen kaikkebi jotta joku lukisi blogia.

Sitten. Kulta Simpukka päivitti sivujaan. Voin jo vähän paljastaa että blogi on nykyään Estetalli Kuun Lilja. Eli tallin nimi on muuttunut. Lue lisää itse blogista. En jaksa sitä tähän laittaa koska olen puhelimella.

Kuvia, ja ylläri

Ylläri:
Etsi alemmasta kuvasta viisi eroa. Laita vastaukset säpöön: heppafani225@gmail.com


Kuvia:
 
Ropelli valmiina
Aikarambaa! Oho, väärä pää

tiistai 20. elokuuta 2013

Aamuni

Tein tän Aamuni Kulta Simpukassa videon, teille katseltavaksi. Ja hei, olisiko kukaan tulossa pe tunnille 14.15? Este tunti, saa päättää kellä menee. Maksaa 50 snt.


maanantai 19. elokuuta 2013

Kulta Simpukka päivitttyy

Moikka. Kulta Simpukan sivu päivittyy. Kirjoitan saman tähän, jos ette jaksa lukea Kulta Simpukan sivua.

Hei! Kulta Simpukka muuttaa aikatauluaan. Yleiset tunnit ovat nykyään pe klo 14.15 ja 15.15. Lauantaina ovat tunnit 12.00, 12.30 ja 14.00. Teho/yksityistunnit ovat su, ma, tai ke. Torstaina, ja tiistaina ei ole tunteja. Kulta Simpukassa on 1 paikka tunti hevoselle, ja 2 paikkaa yksityisille hevosille. Hevoset voidaan ratsastaa joka päivä, jos omistaja niin haluaa. Tai sitten ei. 

Kulta Simpukka etsii uusia tallityöntekijöitä.Tallityöntekijät ovat hommissa ma, ke ja pe. Sekä välillä viikon loppuisin. Palkkaa tulee 20 snt/kk. Jos innostuit, lähetä viestiä, tai soita Nooralle 040 9641105. Muistakaa sanoa, että olette blogini lukija, jotta tiedän kenelle puhun. 


lauantai 17. elokuuta 2013

Elokuva

Jee! Nyt se on valmis. Kauan tehty kepparielokuva, Kosto. Aloitimme Sonjan kanssa sarjan Rosa ja Lisa. Siitä tuli nyt 11 min pitkä, mutta toivon että jaksatte kattoa loppuun. Laittakaa kommaa miten pitkälle jaksoitte kattoo.

perjantai 16. elokuuta 2013

Eiliset ja tänäset.

Otsikko on pro. Mutta kuitenkin, eilen siis kävin ratsastamassa Oonalla, kun mentiin tallille päin, satoi kaatamalla, ja samoin kun hain Oonaa tarhasta. Sitten kun Oona oli valmis, aurinko uskaltautui jo vähän kurkata maahan. Sade lakkasi, ja ratsustus sujui kuivin päin. Menin ilman satulaa, no okei okei, tunnustan, satulahuovalla. Oli ihan kivaa, menin pumeja, en tippunut.

Tänään olin taas Iidan valmennuksessa, ja menin Krissellä. Tipuin (taas (huoh)) 2 krt estevalmennuksessa. Oli vähän villi valmennus, kun Krissellä ei oltu ratsastettu 3 päivään! Oli vähän säikky. Video alhaalla.

torstai 15. elokuuta 2013

Sorry toinen postaus jo tänään

Noniin, toinen postaus jo tänään, ja siis sitä että menen kohta ratsastamaan Oonalla, ja  kirjoitan siitä sitten myöhemmin. Laitain tähän eilisen valmennuksen videona. Valmennus oli Iidalla, ja Sonja oli mukana.

Ravit Oonalla

Oonalla oli 12.08 ravit Lappeenrannassa, ja Oona oli kahdeksas. Mirka arveli olevnasa viimeinen (10) mutta ei onneksi. Kuvia laitan, videota en jaksa väsätä, kuvia vain, ja kuvat on minun ottamia, ja kuvissa esiintyy tuntemattomat hepat:


sunnuntai 11. elokuuta 2013

MyDay

Erikoispostauksena tuli teille tälläien MyDay. Toivottavasti tykkäätte ja jaksatte katsoa loppuun :)

perjantai 9. elokuuta 2013

MyDay

Elikkäs, äänet on jaettu niin, että MyDay olisi tulossa. Jos haluatte vielä vaihtaa mieliidettä, niin kommatkaa tähän postaukseen mielipiteenne. Ja, missäs muodossa MyDay tulisi, kuva -vai videomuodossa?

torstai 8. elokuuta 2013

Uusi banneri

Tein uuden , ja hienomman bannerin. Mitäs pidätte?

ennen
jälkeen

Äänitehosteita

Noniin, nyt sain tän valmiiksi Äänitehosteita Evellä.

Oonalla ilman satulaa

Eilen ratsastin Oonalaa ilman satulaa, ja tipuin kerran, ja toisen kerran maastossa. Mirka ratsasti Pojulla ilman satulaa, ja minä Oonalla. Oli ihan kivaa, ja mitään tippumista ei kuvattu, koska Merika oli uittamassa Lobea, ja minä ja Mirka ratsastettiin. Tipuin, kun nostin laukkaa, niin sitten se alko ravistaa päätä, ja mä tipuin polvillee. Ei sattunu yhtään! Mutta sitten mentiin maastoon, Mirka Tauskilla, mä Oonalla. Tauksi vain käveli, mä ravailin kiinni aina. Välillä Oona lähti laukkaamaan. Tipuin ravista, kun Oona ravisti päätä, ja veti sen alas. Oli kyl kivaa, mutta kun Mirka pesi Oonaa, se ruiskutti mun päälle vettä letkusta! Hahhah!

tiistai 6. elokuuta 2013

Kulta Simpukka

Moi! Lukekaapas nyt Kulta Simpukan kotisivuja. Jos asut lähistöllä, pääset tunnille. Pidän kyllä valmennuksiakin.

Ostoksien esittely

Kävin eilen kaupungissa, ja ostettiin vähän kaikkee.

Schleich poniratsastussetti

Reppu

Schleich hevonen/poni
Ja sitten vielä ihanat housu ja takki, pinkki takki, mustat housut.

maanantai 5. elokuuta 2013

Uusi puhelin

Joo, en ole kyllä siis vielä ole saanut uutta puhelinta, mutta se tulee varmaan keskiviikkona. Eli siis saan tälläsen:

puhelimen, se ei ehkä le toi, mutta melkein sama. Kuitenkin, saan sen ennen koulun alkua. Kun mulla on nyt vain yks risa vanha ja huono puolikosketusnäyttö.

sunnuntai 4. elokuuta 2013

5 lukijaa täynnä

Kiitos kaikille viidelle lukijalle, toivoisin että tulisi lisää lukijoita. Mutta, nytkun on 5 lukijaa täynnä, olen joskus jo lupaillut, että sitten tulee erikoispostaus. No nyt arvoisat lukijat, mitä postausta te tahtoisitte. Se saa olla ihan mikä vaan minkä voin toteuttaa. MyDay, varustepostaus, päivä tällillä jne. Ihan mikä vaan.






Lillillä yötä

Olin eilen Lillillä yötä, ja Nyt mä kutsun Lilliä Eveks, joten älkää ihmetelkö. Eli, menin perjantaina Evelle, ja me tehtiin jotain. Me ratsastettiin keppareilla.En muista mitä me tehtiin pe, mutta muistan että mentiin maneesiin hyppii esteitä, Eve oli Ville heppa, ja se hyppäs 100cm kontalleen!!Videokooste tossa alhaalla.En enempää tässä höpöttele perjantaista, muttta lauantaina tehtiin pieni 'Päivä tallilla' keppareitten kaa, tuli kyllä aika outo. Mutta sitten mä menin sen jälkeen Halilla maastoon, ja Lilli talutti, ja kuvasi. Ihana hali♥ Me mentiin sen jälkeen Even mökille uimaan!


perjantai 2. elokuuta 2013

Viikko, blogi tyhjänä

Eli siis en ole kerennyt kirjoittaa  vajjan viikkoon, ja nyt sitten aloitan sunnuntaista:
Sunnuntai: Sunnuntaina kävin uimassa Oonan ja Mirkan, Tauskin, Merkan, Loben ja Kristan kanssa. Oli kyllä ihanaa, mutta en muista siitäkkän nyt paljon.
Maanantantai: Maanantaina kävin ratsastamassa LauKalla, ja menin Eetulla, ja Eetusta tuli mun toisiks paras hepo (jos Oonaa ei lakseta). Meillä oli koulutunti, ja Minea tuli kattoo.
Tiistai: Tiistaina lähdin Minealle noin  klo 12, kun Minea piti kepparileirin, ja mä olin avustaja. En muuta oikein kerennyt tehdä :D
Keskiviikko: Keskiviikkona lähdin Minealta kahden maissa, ja menin kotiin. Mulle tuli vähän päänsärkyä, ei muuta. Eikä ruoka oikein maistunut :(
Torstai: Eli eile oli ihan perus päivä, ja sato melkein koko päivä :(
Perjantai: Jeee! Tänää Lillille yöks. Heräsin 15 yli 11, kun äiti tuli ruokkikselle